0-24  ›  +36 30 929 7006

CR

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

RácsTovább

Lakatos tevékenységünk hátterének bemutatása.

 

Vállalkozásunk alaptevékenysége a zárszerviz segélyszolgálat, amely egyaránt a lakosságnak, egyaránt a szervezeti ügyfeleknek kínál ajtózár nyitást, zármentést, azonali zárcsere lehetőséget.

http://www.ajtonyitas.hu

 

A 0-24 ajtómentés és gyorsszolgálat mellett, általános ajtó és ablakjavítási feladatokat is ellátunk: ajtómegerősítés, betörésvédelem, betörés utáni helyreállítás, pótzár felszerelés, betörésbiztos zárak telepítése, beléptetőrendszerek kivitelezése, hidraulikus ajtócsukók telepítése, síkmágnesek szerelése...

http://www.zarszerviz.hu

 

A zárszerviz segélyszolgálat mellett, elsősorban a szervezeti ügyfelek (irodaházak, üzletek, lakóparkok...) részére karbantartási feladatokat látunk el. Ennek keretében a tűzgátló- és füstgátló nyílászárók kötelező féléves ellenőrzését, karbantartását és eseti javítását végezzük.

www.letis.hu

 

A fenti helyszíni szolgáltatások mellett a Zárbolt & Kulcsmásoló révén kereskedelemmel és kulcsmásolással is foglalkozunk.

www.kulcsmasolas.hu

 

Alaptevékenységeink hátteréül, lakatos szolgáltatást is végzünk, kapacitásunk függvényében. Lakatosaink biztonságtechnikai termékeket (ajtórács, ablakrács...), ill. egyéb szerkezetlakatos temékeket gyártanak (kapu, korlát, lépcső...).

A műhelymunka és a zárszerviz szolgáltatás mellett igyelszünk a helyszíni lakatos-szerviz jellegű munkákat is rugalmasan kezelni (kapuhegesztés, kapu, ajtó újrapántolás...).

 

www.lakatos-munka.hu